MR SUSHI & MISS WOK BREDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2557 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi & Miss Wok Breda. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 12:42 Was goed en netjes verzorgd
19 apr 2024 om 20:12 2 van de 4 bakjes waren open. Ook het onderbakje van de sushi was gescheurd. Ik hoop niet dat de bezorger gevallen was. Het was een behoorlijk puinhoop.
18 apr 2024 om 9:54 de bezorgtijd was erg goed. Bestelde 3 kwartier voor sluitingstijd de sushi , en kwam netjes optijd aan. Maar ik vind de sushi veel te duur voor wat je krijgt. Het zijn erg kleine sushis en veel te overprised voor de smaak. Al is het wel lekker tho
13 apr 2024 om 18:56 Leker en die wasabi is heeeet
7 apr 2024 om 21:07 Bestelling op tijd bezorgd. Alleen heb ik van de bowl, de rauwe zalm ff doorgegebakken
6 apr 2024 om 0:43 Lekker eten, was goed warm, en snel
3 apr 2024 om 22:57 Super lekker en vers, snelle en vriendelijke bezorging
1 apr 2024 om 11:18 Bezorg tijd was erg goed, daarnaast had de poke bowl weinig tot geen smaak. Ik vind de prijs te hoog voor de kwaliteit die ik kreeg.
31 mrt 2024 om 20:49 Meer dan 2u gewacht! Dit is echt niet oke. Verwachting was 45min. Na ruim 1,5 gebeld, zou onderweg zijn. 2u later nog steeds niks. Belachelijk. Die zijn een vaste klant kwijt
30 mrt 2024 om 3:08 Lekkerrrr
24 mrt 2024 om 19:48 Eten was opzich goed. Warme sushirol was niet echt warm meer bij aankomst. Niet heel gek als je om 17.37 hebt besteld en je uiteindelijk pas om 19.20 uur je bestelling ontvangt. Om 18.45 uur een keer gebeld en de bezorger zou onderweg zijn..
20 mrt 2024 om 2:02 Snelle levering, binnen aangegeven tijd! Sushi bestel, heeel erg lekker en proefde vers! Echt een aanrader! Vriendelijke bezorger!