MR SUSHI & MISS WOK BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi & Miss Wok Breda. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:35 Lekker, maar niet heel vers
3 dec 2022 om 20:26 Te veel 1 smaak
3 dec 2022 om 19:50 Niet tevreden over de kwaliteit van het eten wat ik normaal gewend ben. Spijtig want ik bestelde er graag.
1 dec 2022 om 20:12 Teleurgesteld over de kwaliteit: snap de positieve reviews niet. Per sushi veel rijst en weinig vis (op de nigiri na). Rijst had geen goede kwaliteit en op de Californian rolls zaten maar heel weinig visseneitjes. Wij gaan hier niet meer bestellen.
27 nov 2022 om 18:58 Rundvlees was nog rauw en koud had net de pan geraakt jammer voor zon duur gerecht !!!
27 nov 2022 om 7:01 Valt tegen. Veel te weinig vulling.
26 nov 2022 om 21:51 Het was zeker lekker, maar het had qua sushi minder rijst en meer andere vulling mogen zijn.....En de warme snackjes met een beetje vet. De kip was over heerlijk trouwens (en ook niet vet)
20 nov 2022 om 10:31 Levertijd was vroeger dan gepland maar gelukkig was ik al thuis. Eten was heerlijk!
16 nov 2022 om 19:46 Lekker gegeten, maar het was jammer dat bij de pokebowl veel te veel saus zat